maanantai 19. joulukuuta 2016

Saunomista

...enkä nyt viittaa läkähdyttäviin helteisiin. Meidän compoundilla on sauna! Kuulemma erityisen suosittu se ei ole (jostakin kumman syystä...), eikä sen vuoksi siitä olekaan aikaisemmin kantautunut tietoa meidän korviimme. Mitä muuta voi suomalainen tässä tilanteessa tehdä kuin varata saunan heti seuraavaksi illaksi? No niin mekin.
Sauna on sijoitettu compoundin hallintorakennukseen - suoraan taloamme vastapäätä. Lapset kipittävät sinne pyjamissa. Ja sehän on tosiaan perinteinen sähkösauna - jopa Suomessa valmistettu! Yllättäen jopa lämpötila on säädetty suomalaisittain sopivaksi, lauteilla on tilaa eikä yhtään törröttävää naulaa. Löylyt ovat hyvät eikä kiirettä mihinkään. Ja saunomisen jälkeen voi pulahtaa joko viileään altaaseen tai porealtaaseen, tai vain istua lepotuolilla ja katsella lasten uimista - lämpimissä sisätiloissa. Tänne tullaan uudestaan - ja jatkossa varmasti joka viikko!
Kun olimme lasten kanssa jo ovella menossa, ystävällinen compoundin työntekijä muistutti meitä, että lapsien ei ole lupa mennä löylyhuoneeseen - kuumuus voi olla heille haitallista. Vähänpä tämä mies tiesi minkämaalaisten kanssa oli tekemisissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti